בלוג קאונט


דרושים עובדים

דרושים עובדים

דרושים עובדים

אם אתם מחפשים עבודה, אחת הדרכים למצוא משרה שמתאימה לכם היא על ידי חיפוש חכם בגוגל. הכנסת מילות מפתח בצורה חכמה לשורת החיפוש כמו למשל ״דרושים עובדים״, ״חיפוש משרות״, ״משרות פנויות״ וכדומה יסייעו לכם להגיע לאתרים רלוונטיים בגוגל כמו למשל אתרים שדרכם תוכלו למצוא עבודה לפי אזור המגורים שלכם, לפי התחום בו אתם מתמחים, לפי הניסיון המקצועי שלכם ועוד…

דרכים לחפש עבודה באינטרנט

אז כמו שכבר ציינו, ניתן לחפש עבודה באמצעות מנוע החיפוש של גוגל על ידי הטמעת מילות מפתח מתאימות. פרט לכך, יש עוד כמה דברים שאפשר לעשות בעזרת רשת האינטרנט. הנה כמה דוגמאות…

  1. רשתות חברתיות – בפייסבוק למשל ניתן להיעזר בכל מיני קבוצות. יש קבוצות שנפתחו מראש במטרה לסייע לאנשים שמחפשים עבודה למצוא אותה כמו למשל עבודה לצעירים, עבודה לסטודנטים, עבודה זמנית, עבודה לאנשי תוכן, עבודה לאנשי הייטק, מציאת עבודה למבוגרים, עבודה בצפון, עבודה בירושלים, עבודה בחו״ל, עבודה בקריות, עבודה בתל אביב, משרות מפה לאוזן ועוד ועוד. הרעיון הוא מראש לנסות להצטרף לקבוצה הרלוונטית אליכם בין אם מדובר שוב בקבוצה המפרסמת משרות המתאימות לאזור המגורים שלכם או בין אם מדובר בעבודה הקשורה לסוג המשרה שאתם מחפשים: משרה קבועה, משרה זמנית, משרה במשמרות, משרה בהייטק ועוד. מעקב אחר אותן קבוצות יסייע לכם להתעדכן במשרות וכך להציע את עצמכם בצורה מהירה ויעילה.
  2. אתרי אינטרנט – יש היום כל מיני אתרים באינטרנט שאתם יכולים להירשם אליהם וככה להיות חשופים לקשת רחבה של הצעות עבודה מסוגים שונים. אתר אול ג’ובס נחשב לאתר מצוין לחיפוש עבודה, אתר דרושים, אתר ג’וב מסטר ויש גם אתרים שהם סוג של מודעות דרושים, כמו שמפרסמים בעיתון למשל.
  3. אפליקציות – היום יש כל מיני סוגים של אפליקציות שיעזרו לכם למצוא עבודה. למשל אפליקציית ICV, אפליקציית JOBIBON, אפליקציית גט ג’וב ועוד…

מכיון והיום יש כל כך הרבה אופציות למציאת עבודה מאוד חשוב להישאר ממוקדם כדי שלא תלכו לאיבוד בין כל האפשרויות. בחרו מקסימום אתר אחד, אפליקציה אחת ואחת או שתי קבוצות בפייסבוק וזה אמור להספיק לכם.